Fronius Ohmpilot

Kategóriák: ,

Leírás

Gyártóról:

Az 1945-ben egyszerű egyéni vállalkozásként útjára indult Fronius mára az iparág nélkülözhetetlen vállalatává vált. Két fő üzletága az inverteres hegesztőgépek, valamint a napelemes inverterek gyártása. Az eltelt háromnegyed évszázadban családi vállalatként regionális szakértői szervizből globális szereplővé fejlődött. Ma már az osztrák Fronius a világ egyik legnagyobb inverter gyártója, minden napelemes inverter gyártása Ausztriában történik a mai napig is. Magyarországon a legszélesebb szervízhálózattal rendelkezik. Minden áramszolgáltatónál engedélyezett inverter.

Ohmpilot-ról:

INTELLIGENS MELEGVÍZ-ELŐÁLLÍTÁS A FRONIUS OHMPILOT SEGÍTSÉGÉVEL

A Fronius Ohmpilot az első számú választás, amikor a napelemes rendszerek tulajdonosai meleg vizet szeretnének előállítani a napenergiájukkal. A fogyasztásszabályozónak köszönhetően a napenergia még hatékonyabban használható fel melegvíz-előállításra. Az egyébként a nyilvános hálózatba táplált többlet-napenergia a Fronius Ohmpilot segítségével közvetlenül a fogyasztókhoz jut el, például fűtőrúdhoz, törölközőszárítóhoz vagy infrasugárzó fűtéshez. A napelemes rendszer termelte legkisebb többleteket is fokozatmentesen felhasználja a fűtőrúd, azok nem kerülnek be a hálózatba.

A napelemes energiát így a lehető legjobban felhasználják a saját háztartásban, és a saját fogyasztás aránya akár 100 százalékra is növelhető. Ez nemcsak a napelemes rendszer megtérülésére, hanem az energiaköltségekre is hatással van. A nyári hónapokban a melegvíz-felhasználás szinte teljes egészében napenergiával fedezhető. Az elsődleges fűtés általában teljesen kikapcsolva marad, ami természetesen növeli a fűtési rendszer élettartamát is.

Műszaki paraméterek:

  • Max. teljesítmény: 3-9 kW
  • Frekvencia (bemenet) : 50 Hz
  • Méret: 350 x 280 x 110 mm
  • Súly: 3,9 kg
  • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fronius Ohmpilot” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment