Fronius Tauro inverterek

Kategóriák: ,

Leírás

Gyártóról:

Az 1945-ben egyszerű egyéni vállalkozásként útjára indult Fronius mára az iparág nélkülözhetetlen vállalatává vált. Két fő üzletága az inverteres hegesztőgépek, valamint a napelemes inverterek gyártása. Az eltelt háromnegyed évszázadban családi vállalatként regionális szakértői szervizből globális szereplővé fejlődött. Ma már az osztrák Fronius a világ egyik legnagyobb inverter gyártója, minden napelemes inverter gyártása Ausztriában történik a mai napig is. Magyarországon a legszélesebb szervízhálózattal rendelkezik. Minden áramszolgáltatónál engedélyezett inverter.

Tauro-ról:

BIVALYERŐS INVERTER NAGYMÉRETŰ NAPELEMES RENDSZEREKHEZ

Maximális rugalmasság a rendszer kialakításában, ugyanakkor minimális teljes rendszerüzemeltetési költségek: a bivalyerős Fronius Tauro inverterrel még gazdaságosabban üzemeltethetők a nagyméretű napelemes rendszerek. Akár közvetlen napfényben, akár szélsőséges hőségben, dupla falú háza, valamint aktív hűtése még a legkedvezőtlenebb környezeti feltételek mellett is teljes teljesítményt és maximális hozamot biztosít. Ugyanakkor az Ausztriából származó, nagy ellenállóképességű projektinverter gyorsan telepíthető és tarthatókarban.


Fronius Tauro. Designed to perform.

A rugalmas Tauro és a gazdaságos Tauro ECO különböző opcióinak és a kombinálási lehetőségeinek köszönhetően a bivalyerős projekt inverter nemcsak tökéletes rendszerkialakítást kínál, hanem a rendszeregyensúly-költségeket (BOS) is jelentősen csökkenti.

  • Decentralizált rendszerkialakítás is lehetséges
  • Az AC Daisy Chaining lehetővé teszi több inverter láncba kapcsolását, amivel kábelhosszak és elosztódobozok takaríthatóak meg
  • A beépített túlfeszültség-védelem további rendszerelemeket takarít meg
  • A nagyvonalúan kialakított csatlakozó résznek és a közvetlen csatlakozású lemezeknek (V-kengyel) köszönhetően időtakarékos és egyszerű a telepítés
  • Vízszintes vagy függőleges elhelyezés is lehetséges

 

Műszaki paraméterek:

  • Max teljesítmény: 50-100 kW
  • Méret: 755x1109x346 mm (fali tartó nélkül)
  • Súly: 74-103 kg
  • Tanúsítvány: TÜV, CE, IEC

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fronius Tauro inverterek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment