K2 Wall PV System – Homlokzati rögzítéstechnika

Leírás

Gyártóról:

2004 óta a K2 előretekintő és rendkívül hatékony rögzítő rendszerek megoldásain dolgoznak a világszerte elterjedt napelemes rendszerek számára.
Portfóliójuk szinte az összes lehetséges tetőfedési és talajosztályozási lehetőséget lefedi. Minden termék könnyen telepíthető, strapabíró és biztonságos. Saját tervezésű rendszereik folyamatosan alkalmazkodnak a piaci körülményekhez és az országspecifikációk folyamatosan változó feltételeihez.

Wall PV System-ről:

A K2 homlokzati rögzítőrendszerek számos tipikus anyaghoz, például tömör falazathoz vagy betonhoz, szendvicspanelekhez és trapézlemezekhez is alkalmasak. A méretezhető moduláris elemek lehetővé teszik a nagyméretű PV-rendszerek alkalmazását a fenntartható energiatermeléshez az épületek homlokzatán. Egy jól átgondolt csúszásgátló rendszer biztosítja a rendszer biztonságos rögzítését redundánsan tervezett tartóerőkkel. Rendszereink alkalmasak ipari vagy kereskedelmi épületek nagyméretű PV-rendszereihez. Új és meglévő épületeken egyaránt használhatók homlokzati naperőművek építéséhez.

Homlokzati rögzítőrendszer igény esetén kérjük keresse munkatársainkat!

Katalógus letöltése:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K2 Wall PV System – Homlokzati rögzítéstechnika” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment