Solaredge Current Transformers

Kategóriák: ,

Leírás

Gyártóról:

A 2006-ban alapított, izraeli székhelyű SolarEdge Technologies a napenergia-ipar globális vezetője. A vállalat olyan innovatív megoldásairól híres, amelyek maximalizálják az energiatermelést és optimalizálják a fotovoltaikus (PV) napelemes rendszerek teljesítményét.

A SolarEdge jellegzetes terméke, a DC optimalizált inverterrendszer forradalmasította a napenergiát a napenergia-termelés hatékonyságának és megbízhatóságának növelésével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy minden egyes napelem önállóan működjön és elérje maximális potenciálját, ami megnövekedett energiatermelést és csökkentett költségeket eredményez.

A SolarEdge továbbá átfogó felügyeleti és vezérlőeszköz-csomagot kínál, amely lehetővé teszi a rendszer tulajdonosai és a telepítők számára az energiatermelés nyomon követését és a hibaelhárítást távolról, biztosítva ezzel a napelemes létesítmények hosszú távú sikerét.

Áramtranszformátorok (CT-k) egyszerű, költséghatékony és pontos módját biztosítják az árammérésnek a SolarEdge Energy Meter-ek esetében. Energy Meter rendelésekor kérjen egy kompatibilis áramtranszformátort is.

Modellek:

SECT-SPL-100A-A

SECT-SPL-250A-A

SECT-SPL-1000A-A

Műszaki paraméterek:

  • Garancia: 5 év
  • Néveleges áramerősség: 100-250-1000 A
  • Méret: 24 x 25 mm; 52 x 52 mm; 102 x 102 mm

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Solaredge Current Transformers” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment