Solplanet Ai-LB Pro 5-10kWh akkumulátor sorozat

Kategória:

Leírás

Gyártóról:

A Solplanet az AISWEI márkája, a vállalat 2009 óta gyárt invertereket. A korábban az SMA kínai leányvállalataként is ismert AISWEI megbízható termékeket gyárt olyan neves márkák számára, mint az SMA és a Zeversolar.

Ma az AISWEI egy független kutatással, fejlesztéssel és gyártással foglalkozó vállalat. A közelmúltban végrehajtott tőkeátcsoportosítás az AISWEI-t különösen erős pénzügyi alapokra helyezi az iparágon belül.

Ai-LB Pro sorozatról:

A Solplanet új Ai-LB Pro akkumulátor sorozata egy innovatív napenergia-tárolási megoldás, melyet úgy terveztek, hogy optimalizálja a napenergia felhasználását éjjel-nappal. Felhasználóbarát felületével, kiváló megbízhatóságával és könnyű telepítési folyamatával az Ai-LB Pro sorozatú akkumulátorok ideális választást jelentenek azoknak a háztartásoknak, akik át szeretnének térni megújuló és költségmegtakarítást biztosító napenergiára.

Bármelyik hibrid inverterünkkel párosítva az Ai-LB Pro sorozat zavartalan napenergia-ellátást tesz lehetővé, még hálózati áramszünet esetén is fenntartva az energiafüggetlenséget. Látványos és alkalmazkodóképes kialakítását egy IP65 időjárásállósági besorolás egészíti ki, mely lehetővé teszi az Ai-LB Pro akkumulátor telepítését különböző helyszíneken, valamint az otthoni környezetbe való maximális kényelem és hatékonyság érdekében történő zökkenőmentes integrálását.

Műszaki paraméterek:

Lásd adatlap

Adatlap letöltés (EN):

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Solplanet Ai-LB Pro 5-10kWh akkumulátor sorozat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment